ВИСОКІ ВІБРАЦІЇ – запорука міцного здоров’я і щасливого життя

Будь-які віруси, бактерії, грибки та інші вороги організму людини, на думку вчених-дослідників тонких структур живих істот і всесвіту, безсильні проти високих вібрацій. Тож одна із версій, чому коронавірус вражає не всіх, - не лише у рівні імунітету, а й у частотах, на яких функціонує тіло людини і її органи зокрема. І хоча таку теорію дехто називає фейковою, проте не треба відкидати гіпотези, не перевіривши її у дії.

Усім відомі дослідження науковців про енергетичну структуру живих організмів. Створено навіть апарати, що вимірюють невидимі людському окові імпульси: наприклад, надчутливий апарат Кирліана показує кольори аури, а апарат "Медбіотех" (автори - професори В. С. та С. В. Шелести), використовуючи методи електроаккупунктури (метод Фоля), амплітудно-частотного резонансу та нозологічної діагностики, визначає стан усіх систем та органів людини. Результати цієї діагностики дають досить правдиву інформацію про головні показники здоров'я пацієнта. Якщо ж ми віримо у результати популярних в медицині ультразвукової діагностики (УЗД) чи рентгенівського дослідження (які є направду шкідливими для нас), то чому ж важко повірити у вібраційну структуру організму індивіда, від рівня котрої залежать самопочуття і загалом здоров'я? А на рівень енергетичних коливань впливають не лише харчування, спосіб життя людини, зовнішнє середовище (у тому числі й звуковий фон простору), але й її емоції, почуття та думки.

Учені стверджують, що кожна наша емоція – це теж вібрація енергії певної частоти, що суттєво впливає і на наше здоров’я, і на оточення - тобто на те, що ми притягуємо у своє життя (ситуації, людей, адже подібне притягує подібне), й взагалі на нашу долю.

Є автори, які в своїх публікаціях подають чіткий опис частот, притаманних тим чи іншим почуттям та емоціям, установкам і моделям поведінки. Наприклад, горе, страх, образа, гнів, злість, гординя, заздрість, стресовий стан, почуття провини, апатія, розпач і т. п. – мають до 15 Гц, а великодушність, вдячність, співчуття, доброта, душевна гармонія, всепрощення, любов і т. п. від 100 Гц і вище. Чим вища частота, тим здоровіші наші розум, тіло і дух.

Вібраційну градацію емоцій описав американський (родом з Великобританії) професор, засновник і генеральний директор Інституту радикального прощення в Атланті (США), письменник Колін Типпінг у відомій мільйонам читачів серії книг. Автор розвиває концепцію «радикального прощення» - духовну технологію для зцілення взаємин. На його думку, прощення, позбавлення від гніву і почуття провини, прагнення добротою і любов’ю знайти порозуміння в будь-якій ситуації є дієвими способами вирішення проблем повсякденного життя, а також збереження фізичного й психічного здоров’я.

Цю теорію також розвинув і популярний письменник, доктор медичих наук і філософії, психіатр, дослідник, викладач та духовний учитель Девід Хокінс. У своїй революційній роботі «Сила та насильство» пропонує «Карту Свідомості», в котрій описує, як кожному стану розуму відповідає певний числовий показник вібрації, а сам стан визначається думками, установками і переконаннями людей, що існують у цій реальності.

Обоє авторів доводять, що шлях до цілісності, здоров'я й благополуччя кожної людини - у підвищенні власних вібрацій, якому сприяють не лише здоровий спосіб життя, а й позитивне мислення, високі почуття, духовний розвиток.

Сучасні дослідники гіпотези про вібраційну будову всього живого запевняють, що перед високими вібраціями не можуть встояти будь-які бактерії, грибки та віруси (у тому числі й коронавірус COVID-19), тому що вони є низьковібраційними сутностями із закритою магнітною системою, з частотою резонансу близько 5,5-14,5 Гц (деякі до 50 Гц). У вищих діапазонах вони не активні, а починаючи з діапазону 25,5 Гц і вище – взагалі гинуть.

Тож людині духовній, душевній, яка живе на високих частотах, тобто на позитиві, в любові й гармонії із собою та оточенням вони не можуть завдати надто великої шкоди. Безумовно, це не означає, що вона не буде час від часу відчувати гнів, горе, страх або сором, апатію чи розчарування тощо. Сенс у тому, щоб пережити ці почуття і піти від них якомога швидше.

Іноді й з інших причин трапляється порушення енергетичного балансу і наші вібрації можуть скочуватися до нижчих частот - це втома, емоційне виснаження, переохолодження, голодування, хронічні чи вроджені захворювання, неконтрольовані стресові стани, перебування в геопатогенних зонах тощо. Пониженню вібрацій особливо сприяють нинішні сумні реалії життя, які й виводять з рівноваги: безлад у країні, економічна та політична нестабільність, ізольованість та обмеження в діях через пандемію, плюс на кожному кроці на нас виливається потік негативних новин. Тож очевидно, що у такому суцільному негативі важко зберегти рівновагу й налаштованість на позитив. Але не зважаючи на це, ми все ж самі робимо вибір, як сприймати ту чи іншу життєву ситуацію.

Нині на телебаченні й в соцмережах доволі часто зустрічаються інтерв'ю з медиками, психологами й іншими спеціалістами, котрі з метою зберегти міцне здоров'я радять уникати негативних емоцій, особливо страхів, що спричиняють ослаблення імунітету, а отже, відкривають двері не лише коронавірусу, а й будь-якому іншому захворюванню. У медичних колах, наприклад, поширена думка про те, що в більшості випадків причиною онкологічних захворювань є стреси. Адже емоції та почуття являються основою, платформою для подальшого формування внутрішніх переконань, установок/програм енерго-інформаційного характеру, що дає стійку "несучу частоту" загальним вібраціям індивіда.

З енергетичної точки зору в організмі, який регулярно піддається негативним емоціям та думкам через стреси та інші несприятливі обставини, блокуються енергоканали, відповідно розподіл життєвої енергії по тілу відбувається нерівномірно, що й спричинює захворювання певних органів.

А от високі частоти свідчать про високу енергетичну наповненість людини, про якість її життєвої енергії. Якщо можна так сказати, то "високочастотники" більш життєздатні, мають низьку сприйнятливість до негативних впливів ззовні, схильні до довголіття, чіткості мислення і ясності розуму до глибокої старості.

Також у них виникає часткова несрийнятливість до хвороботворних бактерій та мікробів (ті низькочастотні за своєю природою) і як наслідок - до цілого ряду захворювань. Віруси порівняно "високовібраційні", бо є неорганічною формою життя. Проте і з ними організм може боротися, якщо підніме власні частоти.

В теорію вібраційної й енергетичної будови нашого тіла можна вірити чи не вірити, проте саме підвищення рівня енергетики є шляхом до цілісності, здоров'я і благополуччя. І сприятиме цьому позитивна налаштованість за будь-яких обставин, а також довіра вищим силам, які дбають про нас. А позитивні переживання можна отримати будь-де: в духовних практиках - наприклад, у молитві, медитації чи практикуючи йогу, перебуваючи на природі, в колі рідних та друзів, займаючись спортом, улюбленими справами та хобі. Показовим прикладом реальних втішних результатів від такої методики є швидке одужання пацієнтів у медичних закладах, де віддавна практикують оздоровчу терапію розважальними заходами.

Коли людина приходить до розуміння того, що вона сама є джерелом своїх емоцій, думок, почуттів, програм та установок, а отже, творцем свого досвіду і особистим цілителем, вона набуває здатності свідомо існувати в гармонії із силами життя та бути щасливою й здоровою всупереч обставинам...