ТИМЧАСОВЕ “ЩАСТЯ”, або Розплата роду до сьомого коліна… (таємниці буття)

Щоб домогтися бажаного, люди інколи вдаються й до магії. Зрозуміло, що основною причиною цього є брак достатнього духовного виховання. Не кожен усвідомлює, якими будуть наслідки таких дій, бо не має уявлення про їхні механізми. На жаль, це явище в Україні набуло надзвичайного розмаху, що, до речі, підтверджують екстрасенси та біоенергетики. Цьому є реальні свідчення потерпілих від таких «доброзичливців», що прагнуть за будь-яку ціну вкрасти чуже сімейне щастя, здоров’я, удачу і т. п.

Ефект бумеранга

Магією людство займалося здавна. Ця практика налічує десятки тисяч років. Спочатку вона була доступною для всіх, бо була невід’ємною частиною релігії тих чи інших народів. Наші предки зверталися до тотемів (духів тварин) або духів природи по допомогу, здійснювали обряди поклоніння перед ідолами чи предметами, в яких вимолювали удачу в різних справах. І лише набагато пізніше, коли зв’язок людини із силами природи став слабшати, знання про магічні обряди предків зосередилися в руках вузького кола посвячених — шаманів, жерців і чаклунів. Однак чимала кількість тих обрядів і до наших днів залишилася у вільному доступі, бо передається з покоління в покоління серед простого люду.

Нині у світі практика магії найбільш поширена в країнах із низьким рівнем добробуту населення. Сплеск спонтанного вияву надздібностей у людей за останні кілька десятиліть підштовхнув багатьох на шлях практикування цілительства та чаклунства, бо цим можна заробляти чималі гроші. Почали відкриватися школи з розвитку сенсорних здібностей, астрального карате, магії і т. п. (в Росії є навіть офіційні школи цього «мистецтва», в Україні ж вони діють здебільшого потаємно). Зі сходу і заходу в Україну, Росію, деякі менш розвинуті країни Західної Європи ринули хвилі всіляких магів, вчителів та проповідників. На прилавках у вільному продажі з’явилося багато літератури з чаклунства. Несвідома бездуховна людина, прочитавши її, використає здобуті знання, щоб робити комусь псування (порчі), пристріти чи привороження... А пройшовши ще й відповідне навчання у так званого вчителя, стає «магістром» чорної чи білої магій... Про наслідки ж ніхто не замислюється, бо не знає, які процеси запускає в дію на тонких рівнях буття ритуалами і замовляннями.

Цим людям слід нагадати, що вони стають іграшкою своїх пристрастей, негативних думок та егоїзму і потрапляють у тенети темних сил. Бо роблячи комусь зло з метою покращити особисте життя, вони завдають цим насамперед серйозної шкоди своїй душі, майбутньому своєму і своїх дітей, бо ж щастя на чужому горі не збудуєш. Та й у всесвіті існує одвічний закон бумеранга, чи то карми, за яким кожен пожне те, що посіяв, і отримане такими гріховними діями «щастя» незабаром повернеться дуже тяжкою розплатою.

Що кажуть про це науковці?

Уже кілька десятиліть існує нова наука еніологія — про процеси енергоінформаційного обміну у всесвіті. В Красноярську (Росія) навіть створено науково-дослідницький центр «Еніо» (у світі є подібні до нього), в якому з наукової точки зору вивчають процеси впливу на енергоінформаційне поле людини через обряди, гіпноз, силу думки, молитви та інші феномени енергетичного співіснування людей і довкілля. В основу досліджень лягли найдавніші знання цивілізації, основоположником яких вважають давнього мудреця, пророка, філософа, автора теософського вчення герметизму — Гермеса Меркурія Трисмегіста, що жив у III-II тисячолітті до н. е. Разом із одноумцями він залишив нащадкам понад 30 тисяч рукописних робіт з усіх галузей знань ще з часів Атлантиди і Лемурії, в тому числі й езотеричних.

Деякі з досліджень науково-дослідницького центру описує в своїй книзі «Еніологія» В. Рогожкін — колишній російський фізик, який займався розробками напівпровідникових сонячних батарей для орбітальних об’єктів. Автор спробував розібратися в складних причинно-наслідкових зв’язках різноманітних патогенних станів індивіда у соціумі та взаємозв’язках еволюцій земного й позаземного розуму. Усвідомлення енергетичного впливу людини на хід фізичних процесів не лише у власному організмі й енергоструктурі, а й у довкіллі привело до розуміння багатовимірності всесвіту.

Згодом щоденна практика енергоінформаційних корекцій станів здоров’я у пацієнтів інституту дозволила зібрати серйозну статистичну базу для підтвердження давно відкритої парадигми — на енергетичному рівні всі живі істоти й неживі об’єкти взаємопов’язані, мають вплив одне на одного, і кожен такий вплив (добрий чи поганий) має зворотні наслідки. Критична ситуація, що склалася нині на планеті Земля, — загострення конфліктів, збільшення кількості руйнівних природних явищ, а також нових невиліковних хвороб, — закономірний результат необдуманих дій всієї нашої цивілізації, що не зуміла навчитися співіснувати в світі без порушення законів енергоінформаційного обміну.

Природа чаклунства

Одним із виявів негативного енергетичного впливу є обрядова магія, до якої належать такі види, як псування (порча), пристріт, привороження і т. п. Їх можна визначити як деяку послідовність дій (ритуалів) і слів (заклинання), укладених у чіткій формулі негативного характеру над певними предметами (підкладами), дія яких може руйнівно вплинути на здоров’я, удачу, сімейні стосунки людини, котра стане на цей предмет або ж торкнеться його. Псування передають через подарунки або через украдену чи позичену у жертви речі, над якими чаклують.

Найчастіше для виготовлення підкладів ворожбити використовують землю з кладовища, воду, якою обмивали покійника, фото, цвяхи, голки, сіль, кістки, яйця, ба навіть ікони, на які накладають закляття. Одним із видів псування є виготовлена лялька, яку ритуалами пов’язують із жертвою та проводять над нею заклинання. Чаклуни, закликаючи на поміч темні сили, наговорюють на ці предмети певні слова, які заряджають їх негативною енергією і руйнівною програмою. Згідно із канонами магії, існує деяка невідома сила, управляти якою вміють маги, і вони знають, як використовувати її, щоб негативна програма знайшла адресата. І коли такий предмет потрапляє до рук жертви, негативна інформація переходить до неї і завдає шкоди її здоров’ю, сімейним стосункам чи фінансовому добробуту. Або ж ворожбити можуть покласти річ живої людини до гробу померлої і таким чином не лише забирають у неї здоров’я, але й зводять у могилу. Дуже прикро, коли псування роблять близькі люди чи навіть родичі.

Наслідки магічного впливу

Дехто скаже, що все те вигадки і якщо не вірити, то й не причепиться ніяка біда. Духовні отці вчать нас покладатись на Бога, молитись і жити за Його Заповідями — тоді ніхто не зможе завдати нам шкоди. Але, на жаль, ми недосконалі, і хоч як, та думкою чи словом інколи згрішимо, тож і не маємо достатнього Божого захисту. Хтось молиться чи звертається по допомогу до священиків, а хтось шукає бабку-знахарку, щоб «відробляла».

У народі кажуть, що для очищення себе і своїх близьких від ворожбитських пороблень дуже допомагають молитви «Отче наш», «Богородице Діво...», до Духа Святого та до архістратига Михаїла, псалми 58-й, 60-й, 67-й («Нехай воскресне Бог...»), 80-й, 90-й. Є й спеціальні екзорцистські молитви для звільнення від злого духа.

Інколи очиститись від накладеної негативної програми самому буває дуже важко, можуть і молитви не допомогти. Екзорцисти-практики пояснюють це тим, що разом із нею в жертву підселяються темні сутності, які завдають шкоди не лише сімейним стосункам, фінансовому добробуту, а й здоров’ю людини — спричинюють порушення психіки, безпліддя, невиліковні або тривалі хвороби чи навіть смерть. Також можуть виникнути алкогольна залежність, одержимість і т. п.

Щоб переконатися в тому, що справді існують такі явища, варто поїхати до церкви Св. Дмитрія в с. Колодіївку Підволочиського району Тернопільської області, де відбуваються спеціальні Богослужіння-«вичитки» для тих хворих, яким медицина безсила допомогти. Туди задля зцілення чи звільнення від одержимості з’їжджаються тисячі вірян з усієї України.

Бог усе бачить...

У наш час і без магії стається багато злочинів. Проте вони явні, і за них карають відповідно до статей Кримінального кодексу. А чаклунство й інші магічні впливи, можна сказати, відбуваються на тонкому енергетичному рівні, вони невидимі. Але завдають ще більшої шкоди і в суспільстві, на жаль, залишаються безкарними. Та завжди слід пам’ятати, що є вищий, Божий Суд — і рано чи пізно кожен, хто робив зло своєму ближньому, особливо з допомогою чаклувань, отримає суворе покарання, інколи через страждання своїх дітей, онуків та правнуків аж до сьомого коліна. А найкращим захистом для людини одвічно була і залишається власна духовна чистота...