У Тлумачі відкрили відділення боксу

18 квітня за сприяння Тлумацької міської ради, депутатів обласної та міської рад, у спортивному залі Тлумацької ДЮСШ відбулося відкриття відділення боксу Тлумацької дитячо-юнацької спортивної школи.

Міський голова Ігор Петрук, депутат обласної ради Богдан Пліс та п’ятиразовий чемпіон України, майстер спорту України міжнародного класу, учасник Літніх Олімпійських ігор (2000), керівник Івано-Франківської міської федерації боксу Сервін Сулейманов, який і буде тренувати молодь Тлумаччини, привітали всіх з цією знаковою подією в спортивному житті громади і побажали юним боксерам хороших результатів та високих досягнень, а також висловили впевненість в тому, що в цьому залі мають вирости нові олімпійські чемпіони.

У відкрите відділення боксу можуть записатися хлопці та дівчата віком від 10 років за адресою: м. Тлумач, вул. Поповича, 9 (спортивний зал). Заняття проходитимуть з понеділка по п’ятницю: молодша вікова група (10-13 років) – з 15.00 до 16.00 год., старша вікова група (14-16 років) – з 16.00 до 17.00 год.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.