У готелі в Яблуниці отруїлось 16 дітей, які перебували на відпочинку

Фото ілюстративне

22-23 липня до Яремчанської ЦМЛ з попереднім діагнозом - «Гострий гастроентероколіт» госпіталізовано 9 осіб, з них 8 дітей, також до Надвірнянської дитячої лікарні, з попереднім діагнозом - «Гострий гастроентероколіт» госпіталізовано ще 8 дітей. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Всього до медичних закладів госпіталізовано 17 осіб з них 16 дітей, які відпочивали в готелі «Таємниці Карпат» в с. Яблуниці Поляницької ТГ Надвірнянського р-ну.

Стан осіб середньої степені важкості.

На об'єкті виникнення спалаху проводяться заходи з епідрозслідування.

«Поліцейські попередньо встановили, що у вказаний комплекс на відпочинок 17 липня прибули 243 дитини віком від 6 і до 16 років, а також дорослі - 22 батьків та 11 тренерів. Йдеться про мешканців Харківської, Чернігівської, Сумської, Вінницької і Київської областей. З метою всебічної та об’єктивної перевірки відомості про подію зареєстровані у встановленому законом порядку, а саме: внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 325 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням», - повідомили у поліції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.