Руслан Марцінків: Цей Великдень ми не забудемо ніколи…

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вітає жителів обласного центру та гостей міста з величним християнським празником – Воскресінням Христовим:

Великою радістю і надією приходить свято Великодня в кожну домівку. Приходить, щоб забрати наші тривоги та невпевненості, хвилювання і смуток. Приходить, щоб вкотре нагадати – Христос Воскрес!

Так, цей Великдень ми не забудемо ніколи. Мабуть, вперше родини не зберуться за спільним великим столом, а на церковному подвір’ї буде менш людно та гамірно. Останні події сколихнули цілий світ, змусили зійтися у важкому протистоянні з невідомим та нещадним вірусом. Але насправді не варто засмучуватися. Так, можливо, доведеться обмінятися привітаннями виключно телефоном. А замість поїхати у гості до бабусі та дідуся – надіслати фото чи листівку.

Але пам’ятаймо, що всі випробовування – тимчасові. З Божою поміччю все незабаром завершиться. І в нас буде ще багато можливостей, щоб відсвяткувати разом! Цінуйте один одного, бережіть здоров’я та не наражайте на небезпеку тих, кого найбільше любите! Будьте всі здорові.

Відкрийте своє серце для Великого Чуда! Свято – в душі, у серцях, у вірі! Христос воскрес для кожного з нас!

Нехай Боже благословення зійде на нашу землю і пошле ласку, мир і добро у кожну оселю.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!