На Івано-Франківщині за добу рятувальники ліквідували 135 пожеж сухої трави

Минулої доби підрозділами Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області ліквідовано 152 пожежі, з них 135 - сухої трави та сміття на загальній площі більше 92 га.

28 березня в селі Вікняному Івано-Франківського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в підвальному приміщенні житлового будинку; в селищі Делятині Надвірнянського району - пожежа дерев’яної альтанки; в місті Коломиї - пожежа покрівлі будівлі котельні на прилеглій території культової споруди; у селі Рибному Косівського району - пожежа недіючого житлового будинку та господарського комплексу;📌 в селі Кулачківцях Коломийського району - пожежа крівлі житлового будинку;📌 в селі Сваричів Калуського району - пожежа недіючого житлового будинку. В місті Івано-Франківськ на вулиці Сорохтея виникла пожежа речей домашнього вжитку на першому поверсі дев’ятиповерхової новобудови житлового будинку.

Також минулої доби горіли господарські будівлі в селищі Печеніжині Коломийського району, в селі Маняві та в селищі Обертині Івано-Франківського району, в селищі Делятині Надвірнянського району, в селі Степанівці Калуського району, в місті Калуші та в місті Тлумачі.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.