Епіфаній відвідав будинок дитини у Надвірні

Голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук разом із Предстоятелем Православної церкви України Митрополитом Епіфанієм відвідали будинок дитини у м.Надвірні та поспілкувалися із керівництвом закладу та його вихованцями.

На переконання керівниці області, візит Предстоятеля є виявом вищої любові та особливої турботи про дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

«Турбота про дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування – обов’язок держави і влади. Сьогодні церква є соціальним партнером держави у підтримці вразливих верств населення. Зокрема, це стосується реалізації різноманітних соціальних проєктів, спрямованих на надання допомоги малозабезпеченим сім’ям, дітям-сиротам і діткам позбавленим батьківського піклування», - зазначила очільниця області.

На переконання Митрополита ПЦУ, кожен має нести свій особистий хрест.

«Дані дітки – позбавлені родини, важкохворі – вже несуть його. І він є важким, подекуди непідйомним для них, маленьких людей, які лише розпочали свій земний шлях. Кожен із нас може полегшити їхню ношу, допомогти у міру своїх сил, подарувати їм кілька днів, місяців, а то й років щасливого життя», – підкреслив Митрополит Епіфаній.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.