У Снятині викрили діяльність грального закладу

Працівники поліції Снятинщини спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області задокументували діяльність закладу, який надавав послуги у протиправному бізнесі у Снятині.

Під час поліцейських заходів вилучено гральне обладнання та ряд інших речових доказів. Слідчі здійснюють досудове розслідування у розпочатому кримінальному провадженні та встановлюють осіб, які причетні до злочину.

Минулих вихідних правоохоронці під час проведення слідчих дій вилучили комп’ютерну техніку, що використовувалась для надання послуг грального бізнесу, засоби відеоспостереження та електронні носії інформації.

«Організатори грального бізнесу маскували заклад під приміщення, у якому ніхто не проводить господарську діяльність. На фасаді будівлі не було ані вивісок, графіку роботи, а вхід до закладу був оснащений відеоспостереженням та дистанційним відкриттям. У ході огляду на місці знаходились працівники клубу. Все вилучене слідчі направили на проведення експертизи», - повідомили у поліції.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Йдеться про зайняття гральним бізнесом.

Поліція Прикарпаття звертається до громадян із проханням у разі виявлення функціонування таких закладів, повідомляти інформацію на спецлінію «102».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.