В Івано-Франківську презентували марки, які популяризують Прикарпаття

4 грудня в Івано-Франківську провели спецпогашення штемпелями поштового блоку, який присвячений Івано-Франківській області із серії «Краса і велич України», а також поштової марки «Віадук, селища Ворохта».

Участь у заході взяв заступник голови обласної державної адміністрації Євген Фербей.

«Сподіваюся, що поштовий блок та поштова марка будуть належно оцінені фахівцями, колекціонерами, а також тими, хто любить українську поштову марку. А неймовірно красиві краєвиди Ворохти, віадуку, який там знаходиться, або «Скелі Довбуша», що на Болехівщині, – неодмінно зацікавлять чимало мандрівників відвідати Прикарпаття», - зазначив Є.Фербей.

Примітним є те, що на поштовому блоці дві з трьох марок (дерев’яна церква Різдва Пресвятої Богородиці XVII-XVIII ст. у Ворохті та Скелі Довбуша в Бубнище), а також марка з ворохтянським віадуком проілюстровані світлинами прикарпатського фотографа Дениса Трофімова, уродженця Микуличина.

Денис Трофімов член Національної спілки фотохудожників України і народного фотоклубу «Колумб» з Тисмениці, літературно-мистецького об’єднання «Зґарда» в Яремчі. Він активний учасник виставок і фотосалонів України та зарубіжжя, співпрацює з видавцями у сфері краєзнавчо-туристичній продукції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.