Суд вирішив тримати під вартою винуватця смертельної аварії у Богородчанах

2 травня Івано-Франківський міський суд розглянув клопотання про визначення міри запобіжного заходу жителю Івано-Франківська 1978 року народження, якого підозрюють у вчинені ДТП зі смертельним наслідком, яку він скоїв перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

«Судом було встановлено, що у понеділок 29 квітня, близько 21.40 години, підозрюваний перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння за кермом позашляховика “BMW X5”, рухаючись вулицею Шевченка у селищі Богородчани, вчасно не вжив заходів із зменшення швидкості і вчинив зіткнення із легковим автомобілем “Renault Kengo”, який рухався у попутному напрямку зі значно меншою швидкістю», - йдеться у повідомленні Івано-Франківського міського суду.

Читайте також: У Богородчанах водій джипа скоїв смертельне ДТП і втік

У той час у салоні “Renault Kengo” перебувало троє осіб, серед них і малолітня дитина.

Після скоєння ДТП підозрюваний чоловік із місця ДТП із місця пригоди втік і був затриманий наступного дня. Жінка-пасажир, яка перебувала у салоні “Renault Kengo”, від отриманих травм померла.

Врахувавши всі обставини справи та дослідивши надані матеріали, а також заслухавши думки сторін, суд ухвалив клопотання сторони державного обвинувачення задоволити у повному обсязі й призначити підозрюваному на період слідства міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Грошова застава, як альтернатива, судом не визначалася.