У Богородчанах водій джипа скоїв смертельне ДТП і втік

29 квітня близько 21.40 у м. Богородчанах на вул. Т. Шевченка сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

«Невстановлена особа керуючи автомобілем "BMW-X5" рухалась по вул. Шевченка в напрямку м. Івано-Франківська. В цей час у попутному із ним напрямку та попереду рухався автомобіль "RENAULT Kangoo" під керуванням 32-річного жителя с. Крихівців, в салоні якого перебували пасажири малолітній 2014 р.н., та гр. 1987 р.н. Під час руху водій автомобіля "BMW-X5" не дотримався безпечної дистанції та не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого допустив зіткнення із автомобілем "RENAULT Kangoo" та залишив автомобіль, покинув місце ДТП», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП 32-річна пасажирка померла по дорозі у лікарню, водій та дитина отримали тілесні ушкодження.

Як повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини, близько 10 години 30 квітня поліцейські розшукали і затримали винуватця ДТП. Йдеться про мешканця села Росільна, 1978 року народження.

Водій сам прийшов до Богородчанського відділення поліції. За результатами медичного освідчення, водій автомобіля BMW-X5 перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Керівництво поліції області та особовий склад правоохоронців Прикарпаття висловили співчуття з приводу загибелі поліцейського Галини Николин.

«Наша співробітниця 9 років служила в органах внутрішніх справ. З 2014 року і по цей час Галина Николин була в декретній відпустці по догляду за дитиною», - йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) КК України.