На Прикарпатті засудили виробника амфетаміну до дев’яти років тюрми

Івано-Франківською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо вчинення 28-річним мешканцем м. Івано-Франківська злочинів щодо незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Про це повідомили в прес-службі Прокуратури в Івано-Франківській області.

«Встановлено, що вищевказаний мешканець Прикарпаття упродовж 2015 року в м. Івано-Франківську надавав приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів, незаконно зберігав прекурсори з метою їх використання для виготовлення психотропної речовини – «амфетаміну», незаконно виготовив і зберігав обладнання, призначене для виготовлення психотропної речовини, та незаконно виготовляв, зберігав з метою збуту, а також збував психотропні речовини в особливо великих розмірах», - йдеться у повідомленні.

Прокурором повністю доведено вину обвинуваченого.

Вироком суду його визнано винним у вчиненні вказаних кримінальних правопорушеньта призначено остаточне покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.