«Карпатнафтохім» впроваджує нову технологію при виробництві полівінілхлориду

Компанія Nouryon уклала угоду з «Карпатнафтохімом» на ліцензування CiD технології для виробництва полівінілхлориду. Про це повідомили у прес-службі «Карпатнафтохіму».

Читайте також: «Карпатнафтохім» сплатив до бюджету Калуша 120 мільйонів гривень

«Виробники ПВХ використовують технологію CiD для поліпшення продуктивності реактора при мінімальних капітальних витратах, повністю використовуючи існуючу охолоджуючу здатність у процесі виробництва ПВХ. ПВХ, що отриманий з допомогою технології CiD, відомий своєю поліпшеною якістю кольору й термостійкістю в порівнянні із ПВХ, який вироблений традиційними методами. Більше того, технологія CiD позбавляє ризику побічної реакції, підвищуючи безпеку процесу», - йдеться у повідомленні.

За словами директора «Карпатнафтохіму» Івана Підсадюка, ПВХ є одним з найбільш використовуваних пластмас у світі, тому компанія намагається впроваджувати рішення, які надають їй перевагу.

«Партнерство з «Карпатнафтохімом» є ще одним підтвердженням нашої твердої позиції в індустрії ПВХ. Багато клієнтів перейшли на нашу CiD технологію й ми очікуємо, що ринок для цієї технології буде продовжувати рости в силу того як усе більше користувачів усвідомлюють її переваги», – заявив директор з управління хімії полімерів в Nouryon Джон Лендфорс.

Нагадаємо, що 12-13 січня у Калуші сталась пожежа на олефіновому заводі ТОВ «Карпатнафтохім».