Відбулась сесія Івано-Франківської обласної ради

18 жовтня 2024 року, відбулася 34-та сесія обласної ради восьмого демократичного скликання. На початку засідання голова обласної ради Олександр Сич спільно з головою ОДА/ОВА Світланою Онищук вручили прикарпатцям обласні нагороди. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської облради.

Опісля депутати сформували порядок денний сесії, до якого, за рекомендацією президії обласної ради, включили 50 питань. Під час їх розгляду було схвалено чотири обласні програми. Це регіональна цільова програма забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2025-2029 роки, програма транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2025-2029 роки, регіональна цільова програма забезпечення діяльності Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Івано-Франківськоблагроліс" на 2025-2026 роки, обласна програма пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2025-2029 роки.

Півтора десятка питань, включених до проєкту порядку денного сесійного засідання, стосувалися врегулювання трудових відносин. Йшлося про заслуховування звітів виконувачів обов’язків директорів обласних закладів, термін дії контракту яких закінчився, та призначення керівників. Так, за поданням обласної державної адміністрації було призначено двох керівників закладів культури, п’ятьох керівників закладів спортивного профілю та шістьох керівників закладів у сфері соціальної політики.

Водночас були прийняті рішення щодо припинення комунального некомерційного підприємства "Івано-Франківський обласний спеціалізований будинок дитини Івано-Франківської обласної ради" шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства "Івано-Франківський обласний клінічний центр паліативної допомоги Івано-Франківської обласної ради", а також щодо припинення шляхом ліквідації Івано-Франківського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей Івано-Франківської обласної ради.

Разом з цим депутатський корпус схвалив включені до порядку денного питання, які регулюють майнові та земельні відносини.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.