Кабмін ліквідував Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль підписав постанову «Про утворення міжрегіонального територіального органу та ліквідацію територіальних органів Державної міграційної служби».

Кабінет Міністрів України вирішив утворити як юридичну особу публічного права територіальний орган Державної міграційної служби — Західне міжрегіональне управління Державної міграційної служби.

«Ліквідувати як юридичні особи публічного права територіальні органи Державної міграційної служби — Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області та Головне управління Державної міграційної служби у Львівській області. Установити, що Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області та Головне управління Державної міграційної служби у Львівській області, які ліквідуються, продовжують здійснювати покладені на них функції та повноваження до завершення здійснення заходів, пов’язаних з утворенням Західного міжрегіонального управління Державної міграційної служби», - йдеться у документі.

Місцезнаходженням Західного міжрегіонального управління Державної міграційної служби є м. Львів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.