У Калуші встановили анотаційні дошки трьом загиблим захисникам

День Захисників та Захисниць України в Калуській громаді розпочали із відкриття анотаційних дошок у пам'ять про полеглих у російсько-українській війні Героїв Василя Гретчина, Володимира Вовка, Андрія Кавінського.

На подвір’ї Калуського ліцею №10 1 жовтня зібралася громада, щоб згадати їхній життєвий шлях та історію боротьби.

Старший лейтенант Василь Гретчин був командиром кулеметного взводу 3 механізованого батальйону 92 окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Загинув 28 квітня 2023 року на Донеччині.

Володимир Вовк служив стрільцем 3 відділення 1 взводу 3 стрілецької роти однієї з військових частин. Загинув 15 грудня 2023 року в Запорізькій області.

Старший сержант Андрій Кавінський служив старшим стрільцем-оператором 3 десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти 137 окремого батальйону морської піхоти. Загинув 14 жовтня 2023 року в Херсонській області.

«Щирі співчуття рідним полеглих Воїнів, які втратили найдорожчих. Нехай жертовні подвиги полеглих Захисників не будуть марними і Україна здобуде Перемогу. Це саме та мрія, яка попри біль втрат та жорстокість сьогодення, додає нам сил та наснаги жити далі. Вічна пам'ять та слава Героям! Низький уклін та безмежна вдячність!», - повідомили в Калуській міській раді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.