В Івано-Франківську затримали організаторку наркоугрупування

Понад 11 кілограмів наркотиків на майже сім мільйонів гривень: волинські поліцейські ліквідували злочинне угрупування, що діяло на міжрегіональному рівні.

«Заключний етап щодо ліквідації наркосиндикату з міжрегіональними зв’язками провели 9 вересня, затримавши в Івано-Франківську 26-річну організаторку злочинного угрупування. При ній виявили та вилучили три кілограми особливо небезпечної психотропної речовини Альфа «PVP» та амфетамін – на загальну суму понад 2 мільйони гривень. Ще понад півтора кілограми наркотиків вилучили наступного дня на Волині: фігуранти підготували їх для подальшого продажу», - повідомили у поліції.

Заходи з реалізації проводили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП у Волинській області, з використанням сил та засобів оперативних служб і відділу кримінального аналізу, спільно зі слідчими волинської поліції, управлінням СБУ в області, за сприяння працівників управлінь боротьби з наркозлочинністю поліції Черкаської, Івано-Франківської, Львівської областей.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.