На війні загинув прикарпатець Іван Росоловський

На війні загинув 48-річний Іван Росоловський з с.Путятинці Рогатинського району. Про це повідомили у Рогатинській громаді.

Захисник народився 2 червня 1975 року в селі Путятинці Рогатинської громади. Закінчив місцеву школу, вступив у Рогатинське професійно-технічне училище, де здобув фах «тракториста». Згодом пройшов службу в армії.

У мирний час Іван Росоловський заробляв на життя у ТзОВ «ПВП «Укрлісекспорт», на підприємствах «Скло-Пак» і СП «Галпласт».

На фронт військовий Іван Росоловський повернувся 20 лютого 2023 року. Відтоді стрілець-помічник гранатометника І стрілецького відділення ІІІ стрілецької роти 10 ОГШБ «Едельвейс» виконує бойові завдання у найгарячіших «точках» Донеччини.

23 лютого, відбувся його останній бій. Життя військового обірвалося внаслідок удару російського дрона в одній із найважчих ділянок фронту – неподалік Роздолівки Бахмутського району.

27 лютого, Рогатинщина зустріне свого загиблого Героя, щоб провести в останню дорогу.

Орієнтовно о 13:00 год траурний кортеж прибуде до Рогатинської громади. На головній площі міста відбудеться поминальна панахида та прощання з загиблим українським захисником.

«Рогатинська міська рада висловлює щирі співчуття родині, близьким та побратимам захисника. Розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічний спокій душі та слава воїну, який віддав життя за незалежність України!», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.