ТОВ «ПБС» пропонує побудувати розв’язку біля нового моста на Пасічну

Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради провело тендер на будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків-Надрічна (ІІ черга «Будівництво вулиці Хіміків на ділянці від ЗОШ 24 до р. Бистриця Солотвинська в м. Івано-Франківську»).

Найнижчу ціну на тендері запропонувало ТОВ «ПБС» - 54,9 млн. гривень.

Єдиним конкурентом на тендері є ТОВ «Мостобудівельний загін №112» з пропозицією 66,7 млн. гривень.

Зазначимо, що будівництво моста розділене на ІІІ черги (будівництво самого моста, будівництво розв'язки по вулиці Надрічній, будівництво розв'язки по вулиці Хіміків). ТОВ «Мостобудівельний загін №112» переміг у першому тендері на будівництво конструкції моста. У тендері, який відбувся минулого тижня це підприємство запропонувало найнижчу ціну на добудову конструкції моста за 269 млн. гривень. Раніше, це підприємство вже освоїло 120 та 58 млн. гривень на будівництві мостового переходу.

Наразі остаточні договори ні на добудову моста, ні на будівництво розв'язки не підписані. Замовник вивчає надану учасниками тендерну документацію.

Днями, на одному з місцевих телеканалів міський голова Руслан Марцінків заявив, що міст буде добудований протягом 2 років.

Нагадаємо, що будівництво моста розпочалось у 2017 році.

ТОВ «ПБС» пов'язують депутатом Івано-Франківської облради Олександром Шевченком, який був конкурентом діючого міського голови Руслана Марцінківа на виборах мера у 2015 році.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.