У тендері на добудову моста в Пасічну перемагає старий підрядник

Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради провело тендер на ІІІ чергу «Будівництва моста через річку Бистрицю Солотвинську в районі вул. Хіміків-Надрічна в м. Івано-Франківську».

Найменшу ціну на торгах запропонувало ТОВ «Мостобудівельний загін №112» (м.Бровари) - 267 млн. гривень. Наразі замовник вивчає тендерні пропозиції учасників, щоб підписати договір.

Конкурентами на цій закупівлі були ТОВ «ПБС» (269 млн. гривень), ТОВ Енергетично-дорожнє будівництво (269,5 млн. гривень), ТОВ «Будівельна компанія «Адамант» (270 млн. гривень).

Читайте також: Криклій назвав міст на Пасічну «бермудським трикутником»

Зазначимо, що ТОВ «Мостобудівельний загін №112» перемогло у першому тендері на будівництво моста у 2017 році. Початкова вартість робіт становила 120 млн грн. Згодом уклали угоду з підрядником про додаткові роботи ще на 58 млн грн. Наразі, вартість повної добудови моста оцінюють в 937 млн. гривень.

Нагадаємо, що будівництво моста на Пасічну розділене на три етапи: будівництво конструкції моста, будівництво розв’язки на вулиці Хіміків, будівництво розв’язки на вулиці Надрічній.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.