В Івано-Франківську затримали молодиків, у яких виявили синтетичні наркотики

Днями дільничні офіцери Івано-Франківського РУПу під час несення служби на одній із вулиць міста виявили двох молодиків, які поводились підозріло.

«Офіцери вирішили провести поверхневу перевірку. У правопорушників виявили понад 90 згортків з кристалічною речовиною, зовні схожою на прекурсор «Alfa PVP», 30 згортків з речовиною схожою на наркотичну «канабіс», зіп-пакети з наркотичною речовиною «ЛСД» та інші речові докази, які підтверджують протиправну діяльність фігурантів. Правопорушники 2002 та 2004 років народження, тимчасово проживають в Івано-Франківську. Слідчі поліції провели обшуки за місцем проживання наркозбувачів. Виявили та вилучили майже 200 згортків з кристалічною речовиною, зовні схожою на прекурсор «Alfa PVP», препаратами, схожими на «ЛСД», пакувальні матеріали, електронні ваги, кілограмові пакети із вмістом «канабісу», «Alfa PVP» та інших психотропних речовин», - повідомили у поліції.

Це все поліцейські направили на проведення відповідних експертних досліджень.

Обох фігурантів слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

На підставі зібраних доказів за незаконне зберігання, перевезення та збут психотропної речовини у місцях масового перебування громадян поліцейські повідомили затриманим про підозру за вчинення кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжний захід.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.