В Івано-Франківську відзначили День захисників і захисниць України

З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України в Івано-Франківську відбулися урочисті заходи. Розпочалися вони спільною молитвою за мир в Україні. Опісля всі присутні вшанували пам’ять хвилиною мовчання полеглих захисників і захисниць. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської облради.

«Нині в першу чергу згадуємо наших захисників і захисниць, завдяки яким ми можемо спокійно відзначати цей День. Водночас я не можу не згадати всіх тих захисників, які протягом століть боролися за Українську державу. Сьогодні я закликаю творити культ українських захисників, культ українського війська. Бо допоки ми існуємо на межі двох світів – Азії і Європи, допоки нашим сусідом є московщина, ми завжди будемо потребувати сильної армії. Шануймо і цінуймо кожного, хто стає до боротьби за наш спокій, за наш мир, за збереження Української держави!» – наголосив у своєму вітальному слові голова обласної ради Олександр Сич.

З нагоди Дня захисників і захисниць України керівники області нагородили прикарпатських військовослужбовців медалями "За бойову звитягу" та "Лицар бойового чину".

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.