В Івано-Франківську відкрили анотаційну дошку Василю Куцію

8 вересня в Івано-Франківську у Ліцеї №18 відбулося відкриття анотаційної дошки захиснику України, бойовому медику Василю Куцію.

«Василь Куцій був скромним добряком, людиною з відкритою душею. По-батьківськи опікувався братовою та маленьким племінником, коли брата забрали на війну. Він - легенда! Залишався з усмішкою на обличчі й жартував до останнього дня», - згадує його подруга Ліза Сончак.

У травні 2022 р. подався добровольцем на війну. У званні молодшого сержанта був призначений на посаду бойового медика механізованого взводу 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького і брав участь у бойових діях на Донеччині. Під час штурмових дій поблизу с.Мазанівка Краматорського району Донецької області 9 вересня 2022 року Василь Куцій загинув.

«Загинув, як Герой, бо у його серці разом із заповітами Великого Кобзаря жила справжня, непідробна любов до Вітчизни. Посмертно нагороджений відзнакою міського голови Івано-Франківська «За честь і звитягу», - повідомили в пресслужбі Івано-Франківської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.