Калуський суд оштрафував чоловіка, у якого знайшли амфетамін

До суду надійшла кримінальна справа щодо обвинуваченого, який незаконно придбав та незаконно зберігав психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, без мети збуту.

«Під час розгляду справи, суд встановив, що обвинувачений, на одній із вулиць в Калуші віднайшов паперову коробку, в якій знаходився прозорий полімерний пакетик з вмістом порошкоподібної психотропної речовини. Чоловік підняв коробку та поставив пакетик у кишеню своєї куртки. Згодом обвинувачений був зупинений працівниками поліції, та добровільно видав пакетик в якому містився відповідно до висновку експерта психотропна речовина – амфетамін в кількості 0,3651 грама», - повідомили в Калуському міськрайонному суді.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, щиро розкаявся за вчинене.

Прокурор просив призначити покарання у виді штрафу у розмірі 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 000,00 грн.

«Після дослідження обставин справи, суд дійшов висновку, що покаранням, у вигляді штрафу є необхідним та достатнім для виправлення обвинуваченого та попередження нових кримінальних правопорушень. Як наслідок суд призначив обвинуваченому покарання у виді штрафу у розмірі 17 000,00 грн та стягнув в дохід держави витрати на проведення судових експертиз наркотичних засобів у розмірі 2868 грн», - йдеться у повідомленні.

Психотропну речовину, яка знаходиться в камері зберігання речових доказів постановлено знищити.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.