На Івано-Франківщині на ремонт доріг витратять 358 млн. гривень

Цьогоріч на ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення області та штучних споруд на них передбачено фінансування з державного бюджету в розмірі 358 млн. грн. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Сформовано орієнтований перелік об’єктів експлуатаційного утримання за рахунок коштів Державного дорожнього фонду.

«Щодо доріг державного значення, то станом на сьогодні підрядною організацією проведено ямковий ремонт 16 718,9 м2 дорожнього покриття. Ліквідовано деформації покриття картами на площі майже 15 тис. м2. У червні розпочнеться виконання аварійних робіт на автомобільних дорогах місцевого значення. Першочергово роботи виконуватимуться на автошляхах Куровичі – Рогатин, Креховичі – Дзвиняч, Озеряни – Кути. Також вже проводяться роботи із експлуатаційного утриманння та поточного ремонту штучних споруд на дев’ятьох мостових переходах. Протяжність даних мостів складає 715 м.п. Найближчим часом планується розпочати ремонтні роботи ще на двох мостових переходах. Нанесено понад сто кілометрів ліній розмітки та 2450 м2 пішохідних переходів. Роботи продовжуються.Проведено перевірку місць концентрації дорожньо-транспортних пригод та аварійно-небезпечних ділянок», - зазначила Онищук.

Спільно з підрядними організаціями будуть вживатися всі необхідні заходи для безпечного проїзду учасникам дорожнього руху в межах передбаченого фінансування.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.