Перша ліга. «Прикарпаття» перемогло в «Групі вибування»

Завершилась весняна частина сезону у Першій лізі. Івано-Франківське «Прикарпаття» зуміло зберегти прописку на наступний сезон, вигравши у так званій «Групі вибування».

Перша ліга. ФК Чернігів - МФК Прикарпаття-ЗСУ - 0:2

Голи: Барчук (73), Хома (88)

26 травня були зіграні матчі останнього туру у групі "Вибування". На івано-франківців очікував непростий виїзд до Чернігова. У першому таймі підопічні Олега Рипана цілком могли відкривати рахунок, але спочатку в дебюті гри Стаднік "пробачив" господарів, а перед самою перервою капітан команди Цюцюра влучив у поперечину.

На 73-й хвилині надважливий гол забив нападник "Прикарпаття" Роман Барчук, який відгукнувся на фланговий навіс від Шинкаренка і головою пробив повз голкіпера. Цей забитий м'яч допоміг колектив з Івано-Франківська не лише набрати три очки, а й виграти групу. Наприкінці матчу також відзначився Андрій Хома, підправивши м'яча після удару Цюцюри - 0:2.

У центральному матчі туру в Умані "Скорук" і "Буковина" голів не забивали. Тож, саме "Прикарпаття" фінішує на першому місці у групі "Вибування", другим став "Скорук", а топ-3 замикає "Буковина".

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.