Школярки з Вигоди перемогли на всеукраїнській олімпіаді з креативності

Учениці Вигодського ліцею здобули І місце на Всеукраїнському етапі Міжнародної освітньої олімпіади креативності Destination Imagination.

Destination Imagination - це Міжнародна Олімпіада з креативності, що базується на розвитку навичок майбутнього.

Тренінги, майстер-класи для тренерів; формування команд-учасниць, онлайн зустрічі команд з провідними експертами України та світу з розвитку креативного потенціалу, соціально-емоційних та лідерських навичок для молоді; неймовірні знайомства з однолітками з усієї України та за її межами.

«Дух вільних і нескорених, бажання привернути увагу громадськості до важливості і необхідності волонтерської діяльності в Україні та за її межами спонукало нас підготувати неймовірно чутливу, реалістично-правдиву історію окупації та визволення Херсону очима чотирьох підлітків. Дівчатка створювали декорації власноруч, шили, малювали, одна учасниця навіть написала музичний твір та зіграла його на фортепіано для підсилення драматичності кульмінаційного моменту нашої відеопрезентації на Всеукраїнському етапі олімпіади. Весь цей непростий і водночас надзвичайно захопливий шлях ми пройшли з думкою, що Все можливо змінити, повіривши в себе. І з вірою в Перемогу ми прийшли до неї!», - повідомили школярки.

Перемога на українському етапі дає школяркам право представляти Україну в США.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.