Прикарпатець, який до смерті побив знайомого, отримав 7 років ув’язнення

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок прикарпатцеві, який до смерті побив знайомого.

14.07.2022 у вечірній час обвинувачений разом з ще одним чоловіком прийшли до будинку, в якому проживав їх знайомий з метою вирішити конфлікт, який виник цього ж дня між обвинуваченим та потерпілим.

Між чоловіками виник словесний конфлікт, в ході якого обвинувачений розпочав наносити чисельні удари руками та ногами по голові, тулубу та кінцівках потерпілого, внаслідок чого спричинив останньому тяжкі тілесні ушкодження, від яких той впродовж короткою проміжку часу (приблизно від 1-3 годин до 6 годин) помер на місці події.

Обвинувачений з місця події втік.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому визнав у повному обсязі та повністю підтвердив обставини, викладені в обвинувальному акті. У вчиненому щиро розкаявся та просив його суворо не карати.

Суд визнав обставинами, що пом’якшують покарання: щире каяття, визнання вини, активне сприяння розкриттю злочину, часткове відшкодування шкоди.

Суд визнав обвинуваченого винним та призначив покарання у виді семи років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На вирок може бути подано апеляцію до Івано-Франківського Апеляційного суду. У випадку неподання апеляційної скарги, вирок набирає законної сили після закінчення встановлених строків апеляційного оскарження.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.