Померла медсестра ОКЛ Емілія Кабан, яка пропрацювала у медзакладі 52 роки

Померла медсестра обласної клінічної лікарні м.Івано-Франківська Емілія Кабан, яка відійшла від нас на 73-му році життя, мужньо долаючи невиліковну хворобу впродовж останніх двадцяти років.

«Відповідальна і товариська, працьовита і щира», – так сьогодні згадують про свою колегу ті, хто працював з нею плі-о-пліч багато років. Емілія Кабан присвятила обласній клінічній лікарні 52 роки свого професійного шляху й працювала тут до останнього, доки через ускладнення від цукрового діабету не довелося на два місяці тому взяти лікарняну відпустку...», - повідомили у медичному закладі.

Розпочала свій професійний шлях пані Емілія у 1970 році санітаркою. Згодом 15 років працювала масажисткою, а з 1986-го - гіпсотехніком та ортезисткою у відділенні кістково-гнійної інфекції. понад десять років Емілія Кабан очолювала також профспілковий комітет відділення, й за словами колег, ніколи не забувала подбати про кожного з працівників.

У 2020 році вона обіймала посаду медсестри у відділенні травматології. Старша медична сестра цього відділення Анжела Бабій каже, що за потреби її колезі легко довіряли обов'язки старшої, адже вона у всьому була фахова і відповідальна.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.