Відбулась сесія Івано-Франківської облради

22 лютого 2023 року, відбулася двадцята сесія обласної ради восьмого демократичного скликання.

За рекомендацією президії обласної ради та пропозиціями своїх колег депутати включили до порядку денного сесійного засідання 58 питань.

Реагуючи на актуальні соціально-економічні проблеми обласна рада схвалила два звернення до центральних органів влади. Вони стосуються врегулювання на законодавчому рівні питання дострокового припинення повноважень народних депутатів України та депутатів місцевих рад – представників проросійських партій та недопущення розгляду проєкту Закону України "Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства "Ліси України".

Опісля внесення змін до низки рішень обласної ради та проголошення 2023-о року Роком Княжого Галича, керівники обласної прокуратури та Головного управління Національної поліції в області поінформували депутатський корпус про результати діяльності відповідних органів у 2022 році.

В ході розгляду питань порядку денного депутати також внесли зміни до п’яти діючих регіональних програм та до головного фінансового документу області на 2023 рік, затвердили дві нові обласні програми, а ще схвалили низку рішень, які регулюють майнові та земельні відносини.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.