Перша ліга. «Прикарпаття» зіграло внічию з «Маріуполем»

У 9 турі Першої ліги МФК «Прикарпаття» на власному полі зіграло внічию з «Маріуполем».

Перша. 9 тур. МФК «Прикарпаття» - ФСК «Маріуполь» - 2:2

Голи: Цюцюра (6), Демків (9) - Биковський (3), Павліш (49)

Матч в Івано-Франківську, який завершував програму 9-го туру у групі А, видався доволі результативним. Вже після першої ж атаки гостей на 3-й хвилині Биковський скористався відскоком від захисника і відкрив рахунок - 0:1. Однак далі впродовж кількох хвилин «Прикарпаття» відповіло двома голами.

Спершу Цюцюра після несподіваної передачі Француза зі штрафного зрівняв цифри на табло, а згодом Демків "другим темпом" наважився на дальній удар, і м'яч після невеликого рикошету опинився у сітці воріт - 2:1. На куражі франківці створили ще чимало небезпечних моментів, здебільшого після флангових навісів, і могли розвинути свій успіх, але м’яч вперто не йшов у ворота.

На початку другого тайму маріупольці знову забили швидкий гол, коли Павліш виявився вправнішим за усіх на підборі після кутового - 2:2. Після пропущеного м'яча господарі додали в активності, але забити переможний гол так і не зуміли. Незважаючи на статус аутсайдера, ФСК "Маріуполь" вдруге у цьому сезоні відібрав у франківців важливі турнірні очки.

За тиждень "Прикарпаття" зіграє у Тернополі з безпосереднім конкурентом в боротьбі за четвірку кращих, адже "Нива" випереджає сусідів по турнірці лише на один бал.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.