На Коломийщині зіткнулись дві автівки, одна особа загинула (оновлено)

6 жовтня о 08:48 на лінію 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Лісній Слобідці Коршівської ТГ, за участі двох автомобілів. Про це повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Рятувальники вжили заходи з деблокування загиблої особи з понівеченого автомобіля.

Також рятувальники змили паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги та відключили клеми акумуляторної батареї автомобіля, з метою запобігання загоранню.

Постраждалого пасажира вивільнено з кузова автомобіля та передано працівникам екстреної медичної допомоги, до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

«Співробітники поліції, що прибули на місце аварії, встановили, що водій, 65-річний мешканець Коломийщини, керуючи автомобілем LADA Kalina, рухаючись в напрямку обласного центру, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажним транспортним засобом Mercedes-Benz, яким керував 57-річний мешканець Івано-Франківська», - повідомили у поліції.

У результаті аварії керманич легковика від отриманих травм загинув на місці події.

Водій вантажівки за кермом був тверезий.

За фактами автопригод розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.