Для органів соцзахисту Івано-Франківщини благодійники передали 68 ноутбуків

7 вересня голова обласної державної адміністрації - начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук, її заступниця Людмила Сірко зустрілися з представниками Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН), які працюють у Закарпатській та Івано-Франківській областях.

Міжнародні донори передали для органів соціального захисту нашої області 68 ноутбуків.

«На Прикарпаття від початку повномасштабного вторгнення росії переїхало багато людей, зокрема, соціально вразливих категорій. Надання якісних соціальних послуг є значним викликом для усієї соціальної сфери області. Для реалізації державної соціальної політики, забезпечення своєчасного призначення всіх видів допомог, виконання обласних програм і ще багатьох функцій дуже важливим є оновлення матеріально технічної бази. Щиро дякуємо нашим гуманітарним партнерам, які приїхали до нас та передали таку необхідну техніку. Сучасне комп’ютерне забезпечення дозволить соціальній сфері області працювати більш активно і продуктивно», - зазначила Світлана Онищук.

Додамо, що на сьогодні в органах соціального захисту населення області на обліку перебуває понад 141 тисяча внутрішньо переміщених людей. Для 86 тисяч ВПО призначено допомогу на суму понад 1 мільярд 255 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.