У Лисці планують відкрити паліативну лікарню

25 липня голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук побувала у Лисецькій територіальній громаді.

У цей лікувальний заклад чеські гості передали автомобіль швидкої допомоги та повідомили, що до кінця року до Лисецької лікарні буде доставлено ще одне сучасне авто швидкої допомоги.

«Багато техніки область передала у зону активних бойових дій. Із Лисецької лікарні на передову відправили дві швидкі допомоги, - сказала очільниця Прикарпаття. - Ми щиро дякуємо нашим зарубіжним партнерам за надання цього авто, що буде використовуватися для перевезення паліативних хворих, які продовжують прибувати в область евакуаційними поїздами. Наше завдання – забезпечити для внутрішньо переміщених людей належні умови».

Лисецька лікарня від початку війни прийняла 220 паліативних хворих. Світлана Онищук оглянула хід ремонтних робіт у приміщенні поліклінічного відділення, де донори розпочали капітальний ремонт, і зовсім скоро тут буде сучасна паліативна лікарня на 30 місць.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.