Жінка пропонувала хабар поліцейським, щоб «відмазати» чоловіка

Під час несення служби в селі Сівці-Войнилівській, що на Калущині, співробітники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили 43-річного водія мопеда.

В ході перевірки документів з’ясувалось, що керманич перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Інспектори на чоловіка склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП.

«Наступного дня до начальника сектору реагування патрульної поліції Калущини прийшла дружина правопорушника, щоб «домовитись». 37-річна жінка у службовому кабінеті запропонувала та надала правоохоронцю 100 доларів США, аби той не направляв складені на її чоловіка адміністративні матеріали до суду. Поліцейський попередив правопорушницю про кримінальну відповідальність. Втім жінка продовжувала вчиняти зазначені дії, які були задокументовані слідчо-оперативною групою», - повідомили у поліції.

Грошові кошти вилучено.

За даним фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.