На війні загинув уродженець Верховинщини Назар Могорук

На війні загинув 21-річний Назар Могорук, уродженець с.Дземброні Верховинського району. Про це повідомили у Верховинській районній раді.

Народився Назар в с. Дземброня, згодом з батьками переїхав у м. Харків де навчався в школі №60. Після закінчення школи закінчив Харківський механічний технікум, а в грудні 2020 року був призваний до лав Національної гвардії України.

«Неймовірно добрий, світлий та щедрий, вірний друг, - розповідає про Назара тітка Катерина Ілюк. Назар любив спорт, займався кікбоксингом, був неодноразовим призером. Готовий був віддати все для інших, не залишивши собі нічого. Віддав і своє життя заради нашого майбутнього... Обірвалося життя НАЗАРА МОГОРУКА 12 травня. Горе батьків, які втратили сина на війні, не розділить ніхто. Лише Бог знає про їх біль втрати. А ми маємо віддати шану та вічно пам'ятати про подвиг українського Героя!», - йдеться у повідомленні.

Віддати останню шану Герою верховинці зможуть 19 травня, зустрівши його тіло у Верховині біля стели Героїв Небесної сотні, а поховають Назара 20 травня у селі Ільцях поряд з могилою бабусі, яку він дуже любив і до якої часто приїжджав.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.