В Івано-Франківську за добу правоохоронці задокументували п’ять наркозлочинів

П’ять фактів ймовірного вчинення наркозлочинів зафіксували патрульні минулої зміни.

На вулиці Надрічній увагу поліцейських привернув невідомий, який, побачивши їх, різко змінив напрямок руху. Під час поверхневої перевірки 30-річного чоловіка патрульні виявили згорток із білою порошкоподібною речовиною, можливо, наркотичною.

Другий, аналогічний факт патрульні зафіксували на вулиці Вовчинецькій. Вході пішого патрулювання інспектори виявили 25-річного чоловіка, що дивно себе поводив. Під час поверхневої перевірки у нього виявили згорток з невідомою порошкоподібною речовиною.

Ще два випадки на вулиці Галицькій. В ході пішого патрулювання інспектори провели поверхневу перевірку двом невідомим, які побачивши патрульних намагались втекти та були затримані поліцейськими. У 26-річного та 36-річного чоловіків патрульні виявили по згортку з невідомою речовиною, схожою на наркотичну.

І п'ятий факт патрульні зафіксували на вулиці Вовчинецькій: поліцейські отримали виклик хуліганство. Вході опрацювання повідомлення патрульні затримали чоловіка, що дивно себе поводив. Під час поверхневої перевірки у нього виявили згорток з невідомою речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

Походження вмісту згортків чоловіки пояснити не змогли.

В усіх випадках інспектори громадян затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу.