Прикарпатців кличуть до центрів комплектування

Усі військовозобов’язані громадяни, віком від 18 до 60 років, зобов’язані в найкоротший термін прибути до районних (міського) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомили в Івано-Франківському центрі комплектування та соціальної підтримки.

Призваним по мобілізації військовозобов’язаним буде виплачуватись грошове забезпечення військовослужбовця згідно посади та військового звання.

Також згідно Закону України за ними зберігатиметься місце роботи, посада та середньомісячний заробіток на підприємстві, в установі, організації незалежно від підпорядкування та форми власності і у фізичних осіб-підприємців, у яких вони працювали на час призову.

Ніхто не має права вимагати від військовозобов’язаного, який призивається по мобілізації написання заяви про звільнення з роботи.

Військовослужбовці призвані по мобілізації також отримають все необхідне речове, продовольче забезпечення та повноцінний соціальний пакет військовослужбовця.

Просимо керівників територіальних громад, керівників підприємств, установ, організацій максимально сприяти вищевказаним військовозобов’язаним у щодо їх прибуття до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Закликаємо усіх небайдужих громадян віком старше 60 років, які готові та можуть за станом здоров’я стати на захист України прибути до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки для включення до підрозділів територіальної оборони області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.