На Верховинщині відремонтували приміщення школи

11 лютого у селі Гриняві Верховинського району у рамках реалізації програми «Спроможна школа для кращих результатів» капітально відремонтований Гринявський ліцей відчинив свої двері для школярів.

У своєму виступі голова Верховинської РДА Василь Бровчук відзначив про неабияку підтримку з боку держави в галузі освіти, зокрема успішну реалізацію урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів».

«У Верховинському районі на базі Гринявського ліцею дана програма успішно реалізована. Завдяки проєкту стало можливо оснастити школу сучасними необхідними технологіями, щоб розширити можливості для організації якісного навчально-виховного процесу», – сказав голова райдержадміністрації.

Зазначимо, що З 1 вересня 2021 Гринявський ліцей є опорним навчальним закладом, до складу якого входять декілька філій, зокрема це – Білорічанська початкова школа, Голошинська початкова школа, Грамітнянська та Пробійнівська гімназії. Загалом у ліцеї навчаються більше 330 учнів. У закладі відремонтовано спортивний зал, коридори, харчоблок. Сучасним приладдям та всім необхідним оснастили 5 навчальних кабінетів, зокрема, хімії, біології, математики, фізики та географії.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.