У Заболотові у чоловіка вилучили наркотики та пістолет

7 лютого у селищі Заболотів, Коломийського району, інспектори сектору реагування патрульної поліції відреагували на повідомлення від схвильованої жінки про вчинення домашнього насильства.

«В ході опрацювання, поліцейські виявили у 35-річного чоловіка наркотичні речовини й викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці вилучили три пакетики і пластикову баночку з наркотичним засобом, який схожий на канабіс, саморобні пристрої для викурювання та стартовий пістолет з можливими ознаками переробки. Вилучене поліцейські направили на експертизу. Додамо, що правопорушник перебував під дією наркотиків», - повідомили у поліції.

На нього снятинські патрульні склали адміністративні матеріали за вчинення домашнього насильства за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП.

За фактом вилученого слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) і ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.