Затримали калушанина, який намагався скоїти крадіжку з автомобіля

У місті Калуші співробітники групи реагування поліції охорони спільно з працівниками Патрульної поліції викрили зловмисника під час скоєння крадіжки з автомобіля «Skoda Octavia».

«Близько 05:00 на лінію «102» поліцейські отримали повідомлення про особу, яка підозрюється у вчинені крадіжки з автомобіля. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили невідомого громадянина, який намагався відчинити двері автотранспорту, коли поліцейські наблизились до нього підозрюваний почав тікати. Чоловіка було затримано, ним виявився 34-річний житель міста Калуш», - повідомили в Управлінні поліції охорони в Івано-Франківській області.

Правопорушник вчинив замах на крадіжку каталізатора автомобіля, однак не довів умисел до кінця, оскільки був затриманий правоохоронцями. При поверхневому огляді у затриманого виявлено: металевий домкрат, викрутку, металевий різак для труб, електричний акумуляторний різак, і канцелярський ніж.

Наразі, чоловікові оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.