В Івано-Франківську затримали квартирних крадіїв

17 грудня на лінію «102» зателефонував 62-річний мешканець Івано-Франківська. Чоловік повідомив про те, що до його квартири, шляхом віджиму металопластикового вікна, проникли невідомі особи та викрали грошові кошти й золоті вироби.

«На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку обласної поліції, експерт - криміналіст та патрульні поліцейські. Правоохоронці негайно розпочали розшукові заходи, оглянули місце скоєння злочину, опитали можливих свідків, встановили автівку та визначили приблизний маршрут пересування зловмисників. За деякий час поліцейські зупинили і затримали підозрюваних на виїзді з обласного центру. Ними виявились мешканці Вінниці, віком 40 та 43 років. В транспортному засобі, на якому пересувалися правопорушники, поліцейські виявили та вилучили викрадені грошові кошти, золоті вироби і знаряддя вчинення злочину», - повідомили у поліції.

Чоловіки уже раніше неодноразово притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів.

Наразі поліцейські перевіряють причетність фігурантів до аналогічних злочинів на території Івано-Франківської області.

Правопорушників слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням в житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Покарання, яке загрожує фігурантам – від трьох до шести років позбавлення волі. Триває слідство.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.