В Івано-Франківську поліцейські охорони затримали двох нетверезих водіїв

Цими вихідними, близько п’ятої години ранку, на перехресті вулиць Івасюка – Тисменицька, що у Івано-Франківську поліцейські охорони побачили пошкоджений транспортний засіб, водій якого порушував правила дорожнього руху. Поліцейські негайно зупинили автотранспорт.

За кермом автомобіля перебувала 21-річна водійка, у якої виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат приладу, яким перевірили жінку, показав 2,21 проміле.

Інший випадок стався 21 листопада, о 04:20 під час патрулювання на вулиці Довженка. Там поліцейські зупинили авто також за порушення правил дорожнього руху.

«Під час спілкування з водієм було виявлено в нього, явні ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю, нечітка мова. На місце події, поліцейські викликали наряд патрульної поліції, які перевірили водія на стан алкогольного сп’яніння, результат приладу показав 1,78 проміле. Особу було затримано. Ним виявився 24-річний житель Закарпатської області», - повідомили в Управлінні поліції охорони в Івано-Франківській області.

В двох випадках на порушників склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.