Корпорація Фірташа хоче співпрацювати з «Карпатнафтохімом»

З ознайомлювальним візитом на «Карпатнафтохімі» побувала делегація Хімічного виробництва підприємств мінеральних добрив азотної групи OSTCHEM, очолювана його директором Сергієм Павлючуком.

Крім керівників з центрального офісу корпорації OSTCHEM, КНХ відвідали ще й керівники та спеціалісти трьох дочірніх підприємств OSTCHEM – ПрАТ «АЗОТ» з Черкас, «Рівнеазот» і «Сєверодонецьке об’єднання АЗОТ».

Гостям проводив екскурсію підприємством заступник генерального директора з виробництва Олександр Болецький. Поперше відвідали виробництво етилену і поліетилену. Тут його начальник Іван Федорів детально ознайомив з технологічними процесами виробництва продукції, із структурою сировини, що переробляється на етиленовій і поліетиленовій установках та сучасними системами управління технологічним процесом і протиаварійного автоматизованого захисту.

Делегація корпорації OSTCHEM також побувала в цехах з виробництва ПХВСС і ХіКС мембранним методом.

«Після відвідин виробництв підприємства представники групи OSTCHEM на зустрічі з генеральним директором ТОВ «Карпатнафтохім» Іваном Підсадюком висловили свою зацікавленість у налагодженні тісної та взаємовигідної співпраці з найбільшим нафтохімічним комплексом Прикарпаття. Крім того, вони б хотіли впровадити на своїх підприємствах більш сучасні системи управління технологічним процесом і протиаварійного автоматизованого захисту, перейнявши досвід роботи калуських нафтохіміків», - повідомили в «Карпатнафтохімі».

Ostchem Holding AG — холдингова компанія, яка об'єднує групу хімічних підприємств, що виробляють мінеральні добрива, органічні кислоти, діоксид титану, кальциновану соду, рідкий азот та інші хімічні продукти. OSTCHEM Holding входить до складу фінансово-промислової групи «Group DF» Дмитра Фірташа. Група володіє компаніями і підприємствами в Східній, Центральній Європі та Центральній Азії, включаючи Україну, Естонію, Росію, Швейцарію, Італію.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.