Посадовці проінспектували реконструкцію траси на Рогатинщині

12 листопада, заступник Голови Укравтодору Андрій Івко разом із начальником Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василем Буджаком та першим заступником керівника Любомиром Семанівим перевірили хід виконання робіт із реконструкції дороги М-30 Стрий – Ізварине на км 44+297 – км 61+197.

Роботи за кошти із Державного бюджету здійснюються на всій протяжності цієї ділянки дороги: від межі із Львівською областю – до Рогатина.

«Під час перевірки разом із керівниками підрядної організації ТОВ "ПБС" та представниками технагляду оглянули виробничі процеси на дорогах, зокрема будівництво двох мостів у селі Княгиничі, що триває в рамках реконструкції а/д М-30 Стрий – Ізварине. Наразі всі роботи здійснюються в заплановані терміни та згідно проектної документації. Опісля проінспектували ділянку а/д М-30 від Вербилівців до Лопушні, де цьогоріч здійснювався капітальний ремонт дороги. Тут, на межі із Тернопільською областю, керівники Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області передали тернополянам прийняту від колег зі Львівщини естафету звітування про роботи на трасі М-30 Стрий – Ізварине», - повідомили у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, що Дорога Єдності М-30 Стрий - Ізварине протяжністю майже 1400 км є флагманом президентської програми Велике будівництво та сполучає захід і схід України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.