Перша ліга. «Прикарпаття» перемогло «Олімпік»

У 17 турі івано-франківське «Прикарпаття» перемогло донецький «Олімпік».

Перша ліга. 17 тур. «Прикарпаття» - «Олімпік» - 2:1

Голи: Семотюк (14), Цюцюра (60) - Ходаковський (85)

Івано-франківська команда продовжила свою безпрограшну серію, здобувши четверту поспіль перемогу. У «матчі за 6 очок» прикарпатці були сильнішими, здолавши сусідів по турнірній таблиці 2:1.

У першому таймі господарі володіли ігровою перевагою, створивши чимало небезпечних моментів. Щоправда, реалізувати вдалося лише один. На 14-й хвилині Барчук коротким пасом знайшов вільного Семотюка, котрий технічно пробив з лінії штрафного, і м’яч від стійки опинився у сітці воріт - 1:0. До перерви франківці могли розвинути свій успіх, але не судилося…

Заміни «Олімпіка» у перерві дещо пожвавили гру, гості отримати шикарну нагоду, щоб зрівняти рахунок на 57-й хвилині, однак Француз підстрахував голкіпера, винісши м’яча з лінії воріт. А всього за три хвилини «Прикарпаття» забило вдруге: після навісу Воробчака капітан франківців Цюцюра головою переправив м’яча у ворота - 2:0.

Згодом Барчук міг знімати усі питання щодо переможця, але пробив поруч зі стійкою. А на 85-й хвилині гості скоротили відставання, коли Ходаковський вдало відгукнувся на передачу від Семчука - 2:1.

Кінцівка поєдинку видалась напруженою, однак «Прикарпаття» зуміло відстояти переможний рахунок. Набравши 28 очок, івано-франківська команда піднялася на четверту сходинку у турнірній таблиці. Принаймні до понеділка…

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.