Під Бурштином водійка легковика врізалась в будинок, загинув пасажир

2 листопада о 00:04 до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Задністрянську Івано-Франківського району за участю легкового автомобіля Mаzda.

Водійка легкового автомобіля під час слідування в напрямку м. Бурштина не справилася з керуванням допустила з’їзд на узбіччя дороги та наїзд на житловий будинок.

Рятувальники за допомогою гідроінструменту деблокували пасажира з понівеченого автомобіля, та передали постраждалого працівникам швидкої медичної допомоги. Також рятувальники провели заходи по від’єднанню клем АКБ легкового автомобіля.

34-річний пасажир, житель м. Бурштин від отриманих травм помер в приймальному відділенні Галицької ЦРЛ, 29-річна водійка, жителька м. Бурштинп з діагнозом політравма та закрита ЧМТ госпіталізована до Галицької ЦРЛ.

«Поліцейські встановили, що 29-річна водійка, мешканка Бурштинської ТГ, керуючи автомобілем Mazda 6, рухаючись автодорогою сполученням Н-09 «Мукачево-Львів», не обрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням, виїхала на узбіччя дороги, а відтак заїхала в огорожу і врізалась у житловий будинок», - повідомили у поліції.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.