В Івано-Франківську вшанували захисників України

В Івано-Франківську відбулись урочистості присвячені Дню захисників і захисниць України, 79-й річниці створення УПА та Дню українського козацтва, на які завітали голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук та голова обласної ради Олександр Сич.

Керівники області привітали присутніх зі святом і вручили прикарпатським захисникам медалі та відзнаки.

«Перш за все я вітаю всіх тих, хто захищав і захищає наше право жити незалежним державним життям. Вітаю нечисленних ветеранів Організації Українських Націоналістів і Української повстанської армії. Прошу кожного віддати їм шану та повагу в ці дні. Їх вже не так багато. Також нині вітаю всіх, хто носить однострій, всіх, хто перебуває на фронті, несе службу в лавах тих чи інших військових підрозділів. Дай Боже, аби ваша служба завжди проходила в спокійних умовах і без втрат», – підкреслив Олександр Сич.
«Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни. Особливістю цьогорічного свята є вшанування захисниць України. У всі часи української історії маємо яскраві приклади мужньої жінки-захисниці, а у наш час кількість жінок в українській армії постійно зростає», - зазначила Світлана Онищук.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.