В Івано-Франківську завершать ремонти дворів у спальному мікрорайоні

В Івано-Франківську планують завершити ремонти на вул.Симоненка.

Директор Департаменту благоустрою Ігор Сенчук розповідає, що наводити лад у цьому дворі почали минулого року, а зараз ремонт вийшов на фінішну пряму.

«Фактично зараз ми проводимо завершальні роботи. Виконуємо мощення понад 1500 м2, облаштовуються пішохідні доріжки, а також встановимо лавочки. Зараз розпочали роботи над пішохідними доріжками та проїзною частиною дороги до двору»,- зазначив Ігор Сенчук.

Крім того, поряд у дворі на вул. Симоненка 9-13 невдовзі також розпочнуться ремонти. Ці роботи заплановані на кінець вересня.

Як розповів Ігор Сенчук, підрядник, який виграв тендер, зараз завершує ремонт на вул. Кобринської, а після завершення приступить до робіт тут.

«Тішусь, що ми продовжуємо благоустрій, адже поставили перед собою завдання завершити ремонти у тих дворах, де вони вже були розпочаті. Особливо у таких великих дворах на вул. Симоненка, 9 – 11 – 13. Адже тут велика територія, багато мешканців, а ще є паркова відпочинкова зона. Тому дуже важливо зробити тут ремонт», – додав міський голова Руслан Марцінків.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.