У Старому Лисці провели стрілецький день

17 вересня на полігоні військової частини 3072 у с. Старий Лисець провели Єдиний всеукраїнський стрілецький день з особовим складом резервістів підрозділів територіальної оборони, що формуються військовими комісаріатами області. Участь у ньому взяли учні випускних класів Івано-Франківського фізико-технічного ліцею.

«Сьогодні ми зібралися тут для того, щоб поновити знання та навички військової звитяги. Наші інструктори проведуть комплекс прикладних вправ, які допоможуть покращити рівень військової підготовки резервістів. Також намагаємося залучати до цих заходів і підростаюче покоління, що сприятиме формуванню в них патріотичного духу та захисту рідної землі», - сказав військовий комісар обласного військового комісаріату полковник Володимир Ярмошук.

Варто відзначити, що навчання передбачає інструктаж особового складу щодо заходів безпеки, військово-медичну підготовку, а також проведення занять з тактичної, інженерної, топогеодезичної, спеціальної підготовки, захисту від зброї масового ураження та тактичної медицини.

Загалом участь у навчанні взяли понад двісті осіб, з усіх районів Івано-Франківщини.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.